logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
Liten bedrift, egen virksomhet

Nå begynner det! Om oppstart av egen virksomhet

Frihet!

Hjelp!

Det er vel to av ordene som best beskriver følelsen jeg har akkurat nå, men det er et stort følelsesregister som er satt i spill. Stolthet, glede, frykt, spenning, eventyrlyst og nervøsitet er andre ord som kan brukes til å beskrive den sitrende følelsen jeg har, den klumpen i magen jeg kjenner på når oppstarten endelig er her.

Drømmen om mitt eget

Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har hatt et ønske om å starte for meg selv, og nå når dagen er her spinner tankene rundt hva jeg har gjort, hva jeg burde ha gjort, hva jeg gjøre og hva jeg må unngå å gjøre. Det eneste jeg vet er at jeg klør etter å få begynne å jobbe for fullt, å konsentrere meg kun om mitt eget. Virksomheten har eksistert en stund allerede, men fram til nå har det vært et sideprosjekt.

Oppstart av egen virksomhet kan kanskje sammenlignes med det å bli pappa. Jeg har hørt andre fortelle om hvordan det er, men har ikke anelse om jeg kommer til å lykkes eller om dette barnet vil vokse opp til et selvstendig, velutviklet, fornuftig individ. Uansett så skal gjøre mitt beste i forsøket og selv om det ikke skulle gå helt som ønsket så ville ha angret om jeg ikke hadde prøvd!

Fortid og framtid

Mine hittil 16 år i arbeidslivet har lært meg mye, og jeg har hatt mange flinke kolleger og sjefer som jeg har forsøkt å lytte til og jeg håper jeg har klart å plukke med meg det beste og viktigste. Her i Årdal jobber jeg fortsatt tett med flere av disse folkene, og jeg har vært så heldig å få samarbeidsavtaler med både Agnitio og Årdalsnett og jeg har allerede fått gjøre arbeid sammen med Adundas og Printfarm (Skrivargarden). Nå kan jeg være med på å komplettere deres produkter og bidra til vekst for alle. Det er spennende!

Trekk pusten dypt…nå begynner det!

Per Kopperdal

per@koppit.no